Ons team

Bij het woord team denk je vaak aan veel mensen, zoveel verschillende meningen en visies, wie gaat waar over, bij wie moet ik terecht, we stellen ons in het kort even voor. Door kennis en vaardigheden en ieders talenten optimaal te benutten, zijn we tot dit prachtige team gekomen.

 “Zelfs de meest briljante monoloog kan de dialoog niet vervangen”
“Wederzijdse afhankelijkheid, echte samenwerking”

Hier komen uiteraard nog meer mooie mensen bij, we stellen ons heel graag aan je voor zodra het kan.

We hebben ruime aantoonbare ervaring, dat wil bij ons zeggen meer dan 18 jaar, in jeugdzorg, jeugdzorg+, Intensief kleinschalige behandelgroepen, gezinsondersteuning, sociotherapeutisch, verslavingszorg, begeleid wonen, dubbeldiagnose en ambulante begeleiding, vrijwilligerswerk zoals mantelzorgondersteuning, we zijn ook  multicultureel! Complexe zorg en dan met name gericht op jeugdigen, ook bieden wij crisisplaatsingen een plek met 24 uurs bereikbaarheid in overeenstemming met onze samenwerkingspartners.

Verder volgen we alle ontwikkelingen op de voet en zijn bijgeschoold en gediplomeerd, dit wil niet zeggen dat je met een papiertje een verantwoordelijke functie mag bekleden, dat wil wel zeggen dat we er alles aan doen om gedegen en professioneel met alle plezier en gemak dit uitvoeren en doen. Werken met mensen, is werken met je hart.