“Alles begint in het leven bij het hebben van een fijne en veilige plek om te wonen. Dit creëert rust in het hoofd en lichaam en geeft ruimte om autonoom te zijn”

Missie

MaNaCare, biedt woonruimte aan voor crisis- kort- en langdurig verblijf aan (jong) volwassenen als beginpunt en niet als einddoel. Het geeft de (jong) volwassenen een kans om te gaan bouwen aan wat er op dat moment nodig is en een leven op te gaan opbouwen hoe ze dat zelf willen. Dit individuele proces wordt ondersteunt en begeleidt door professionals en ervaringsdeskundigen met jarenlange (levens) werkervaring en expertise op alle levensgebieden. Door middel van onvoorwaardelijke ondersteuning wordt er ruimte gecreëerd voor rust, veiligheid en vooral voor een nieuw toekomstperspectief.

De aanpak draait om autonomie. Dit betekent dat wij de (jong) volwassenen zoveel mogelijk ondersteunen dat ze zelf hun keuzes kunnen maken. Door te luisteren naar de behoeftes en wensen van de (jong) volwassenen, kunnen wij ondersteunen en inspelen op een ieder zijn kracht, talenten en mogelijkheden.