Sterk naar zelfstandigheid

Wij richten ons op een gelijkwaardige werkrelatie waarbij jij je gezien, gehoord, veilig en geaccepteerd voelt. Gedurende onze begeleiding zijn transparantie, inzicht in eigen handelen creƫren, een prettige (sociale) omgeving, zingeving, activering en gebruik maken van een netwerk, belangrijke schakels in jouw persoonlijke traject. We hebben diverse dagbestedingsvormen, zoals de sportschool, horecagelegenheden, samenwerking met o.a. dagbesteding houtbewerking en klussendiensten, autopoetsbedrijf etc. waar jouw kracht ligt gaan we verder in motiveren, samen zoeken naar de juiste plek voor jou, zingeving, deelnemen aan de maatschappij.

Ons doel is om het zelfvertrouwen en kwaliteit van leven te bevorderen door een zinvolle daginvulling, vergroten en onderhouden van sociale contacten. Sterk richting zelfstandigheid.

Voor elke stap een andere tool, de kunst is, de tool te vinden die jij nodig hebt;

Ben jij binnen MaNaCare zover gekomen dat je toe bent aan je volgende stap, zelfstandig wonen met of zonder ambulante begeleiding en kom je terecht in crisis of heb jij een terugval? Dan blijft MaNaCare jouw vangnet, neem dan zsm contact met ons op per mail, info@manacare.nl of telefonisch 0558440920.